fbpx

                                               JOUW SFEERVOLLE KERSTBORREL OP EEN EILAND IN DE NATUUR

 
 
NA EEN JAAR HARD WERKEN IS HET EEN GOED MOMENT OM MET JE MEDEWERKERS OP EEN BIJZONDERE MANIER SAMEN TE ZIJN. MET CAMPFIRE SESSIONS WORDT JULLIE KERSTBORREL SFEERVOL EN ONVERGETELIJK. LIVE AKOUSTISCHE MUZIEK, GOED ETEN EN NATUURLIJK EEN ONGEDWONGEN WARME SFEER RONDOM HET KAMPVUUR.

EN BIJ SLECHT WEER? DAN GAAN WE LEKKER BINNEN IN OM DEZELFDE SFEER IN ONZE GEZELLIGE HOOIBARG TE CREEEREN. 
 
VANAF 37,50 ( MINIMAAL 10 PERSONEN )
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN. 
ster_wit

“Hoe leuk, niet weer een restaurant, maar buiten! Dikke trui aan en rond het vuur heerlijk pizza’s bakken met een goede pils of wijn.”

– DOEN Projecten

ster_wit

“The Campfire Sessions is een rustgevende plek waar je op natuurlijke wijze open bent en je met elkaar verbonden voelt.”

– Frans de Wit Transport

ster_wit

“Het kampvuur gaf onze strategische sessie iets magisch. De verbondenheid van collega’s werd enorm versterkt
door deze plek.”

– Akzo Nobel

DE PLEK VOOR

VRIENDSCHAPPEN – ONTMOETINGEN – VERBONDENHEID
HEISESSIES – VERGADERINGEN

De plek om vriendschappen te vieren! Deel samen deze onvergetelijke ervaring.

De natuurlijke omgeving en het kampvuur zorgen
voor optimale focus en nieuwe inspiratie.

Een buitenfestival met een uniek programma op het gebied van
muziek, omgeving en horeca.

KAMPVUUR

Een ode aan het vuur. Aan het knisperende hout, de warmte en het sfeervolle licht. Vroeger hadden we vuur nodig voor warmte en veilgheid en alhoewel dat nu niet meer het geval is, is de magie van het kampvuur altijd gebleven. De warme gloed waardoor je tot rust komt. De bewegende vlammen die zorgen voor nieuwe energie en inspiratie en de ideale setting bieden voor een goed en eerlijk gesprek.

FOOD & DRINKS

Gewoon lekker eten is niet meer zo gewoon. Wij doen niet aan culinaire poespas. Wel aan vers, goed en vooral lekker. Dat beloven we. Pizza met toppings naar eigen keuze en goede pils of wijn, wat wil je nog meer? Tijdens je zakelijke bijeenkomst overdag geen trek in pizza? Ook dan hebben wij genoeg te bieden, zoals verse salades van het seizoen, soepen en warm brood uit de oven.

MUZIEK

Muziek raakt ons en geeft een ontspannen sfeer. Luister naar je eigen favoriete Spotify playlist of reserveer een mini-concert met een live artiest. De muzikant speelt op de gitaar en zingt jouw favoriete repertoire. Verzoeknummers zijn uiteraard mogelijk. Vooraf overleggen we de wensen voor de muziek die je absoluut wilt horen. Zo wordt jouw “Campfire Session” een sessie die je voorlopig niet vergeet.

Slecht weer?
Genieten in de natuur is natuurlijk wat minder leuk als het regent. Maar daar hebben wij natuurlijk over nagedacht. Er staat een tent op de plek van Campfire Sessions, waar je heerlijk knus kan zitten als het even regent. Als er echt langdurige plensbuien voorspeld zijn, kan er altijd besloten worden om de sessie te verhuizen naar een binnenlocatie van Vidaa.

LOOKBOOK

Deel met ons je Campfire foto’s door #CampfireSessions te gebruiken.

Geïnteresseerd in je eigen Campfire Session?
Reserveer dan nu!